Privatlivspolitik
Subleaf hjælper dig med at holde styr på dine abonnementer. Du behøver ikke oprette en Subleaf-konto.
Dine abonnementer
Navne, beløb, datoer, noter og indstillinger gemmes på din enhed. De bruges til dit overblik, beregninger og påmindelser. Subleaf sender ikke din abonnementsliste til udvikleren og har ingen bank- eller e-mailforbindelse.
Køb via Apple
Apple håndterer betalingen for Subleaf Plus. Appen bruger Apples købsoplysninger til at kontrollere og gendanne din adgang. Udvikleren modtager ikke dine kortoplysninger. Apple behandler oplysninger efter sin egen privatlivspolitik.
Påmindelser
Påmindelser planlægges lokalt på telefonen efter dit valg. Subleaf bruger ikke en server til at sende dem. Du kan ændre eller fjerne dem i appen og slå tilladelsen fra i telefonens indstillinger. Navne er som standard skjult i notifikationer.
Sikkerhedskopier og deling
Når du eksporterer en sikkerhedskopi, vælger du selv, hvor filen gemmes eller deles. Filen kan indeholde hele din abonnementsliste og historik og er ikke krypteret af Subleaf. Dine enheds- eller cloudindstillinger kan også omfatte appdata i en sikkerhedskopi. Den valgte tjenestes vilkår gælder for disse kopier.
Links til udbydere
Hvis du åbner en opsigelsesadresse, åbnes udbyderens hjemmeside. Den pågældende hjemmeside har sin egen privatlivspolitik. Subleaf sender ikke automatisk din abonnementsliste med.
Opdateringer og tekniske data
Subleaf bruger Expo EAS Update til at hente appopdateringer. Ved opdateringstjek sendes et tilfældigt ID for appinstallationen, platform- og versionsoplysninger samt eventuelle oplysninger om fejl og nedbrud til Expo. ID’et er vedvarende og kan forbinde tekniske oplysninger fra samme installation. Oplysningerne bruges til at levere opdateringer, håndtere fejl og vise overordnet brugsstatistik baseret på opdateringstjek. Din abonnementsliste, beløb og noter sendes ikke med. Expos behandling og opbevaring af oplysninger er beskrevet på https://expo.dev/privacy.
Reklamer og sporing
Subleaf indeholder ingen reklamer. Appens tekniske data bruges ikke til målrettede reklamer eller reklamemåling på tværs af andre virksomheders apps og hjemmesider og deles ikke med datamæglere.
Ret, eksportér eller slet
Du kan redigere dine abonnementer og under Indstillinger → Dine data eksportere en sikkerhedskopi eller rydde listen og historikken. Kopier, du har gemt andre steder, skal slettes dér. Hvis du sletter appen, kan dens lokale data gå tabt. Gendan køb gendanner adgangen til Plus, ikke din abonnementsliste.
Hvis du kontakter support
Hvis du selv skriver til MJAMMY Support, modtager vi din e-mailadresse og det indhold, du sender. Oplysningerne bruges til at besvare og følge op på din henvendelse. Supportmailen håndteres via Proton efter tjenestens privatlivspolitik. Vi gemmer henvendelsen, så længe den er nødvendig for sagen og opfølgningen, og sletter den, når den ikke længere er nødvendig. Undlad at sende passwords, kortoplysninger eller en fuld sikkerhedskopi. Du kan bede om indsigt, rettelse eller sletning ved at skrive til support.
Når du besøger hjælpesiderne
Support- og privatlivssiderne er statiske websider. Vi har ikke tilføjet kontaktformularer, cookies, reklamer eller analyseværktøjer til dem. Hostingudbyderen behandler tekniske oplysninger, eksempelvis IP-adresse og oplysninger om browser og forespørgsel, for at levere og beskytte hjemmesiden. Hostingudbyderens egen privatlivspolitik gælder for denne behandling. Din abonnementsliste sendes ikke til hjemmesiden.